Behandelingen

Onze kapsters en beautyspecialistes staan 5 dagen in de week voor jou klaar om je te voorzien van de mooiste kapsels, hairextensions en beauty behandelingen. We gaan met veel plezier en passie te werk om ervoor te zorgen dat jij met een goed gevoel en een glimlach onze salon uitloopt. Bekijk hieronder de verschillende behandelingen en neem telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Je kunt ook eenvoudig online een afspraak maken.

Knippen en kleuren De Beautyloods

Knippen en kleuren

Bij De Beautyloods kun je terecht voor verschillende haarbehandelingen; knippen, opsteken of een nieuwe, frisse haarkleur.

Hairextensions

Iedere vrouw droomt van lang en vol haar. Bij De Beautyloods kun je deze droom laten realiseren door middel van hairextensions.

Wenkbrauwen

Beauty behandelingen

Wenkbrauw of bovenlip epileren (met touwtje) of de nieuwste trend: fluffy brows, bekijk snel de mogelijkheden!

Bruidskapsel

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Je bruiloft is een bijzondere dag waarop je graag op je allermooist wilt stralen. De gehele dag is uiteraard tot in de puntjes verzorgd en daar hoort natuurlijk een prachtig bruidskapsel bij. De Beautyloods zorgt ervoor dat niemand jouw bruidskapsel meer vergeet! Bel of e-mail ons voor een afspraak voor een proefkapsel.

Social media

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends!

Openingstijden

De Beautyloods