Knippen +1

Omdat iedereen goed geknipt haar verdient!

Wij gunnen iedereen goed geknipt haar en daarom hebben wij Knippen+1 opgezet. Een manier waarbij iedere klant kan bijdragen aan iemand die het niet zo breed heeft. Hoe het werkt:

De Beautyloods - schaar en kam

Waar komt knippen+1 vandaan?

Het is gebaseerd op koffie+1. Een idee van een café eigenaar die regelmatig mensen binnen kreeg die geen geld hadden voor een kopje koffie. Natuurlijk kon hij steeds een gratis kopje koffie weggeven, maar hij kwam op het idee om ook de andere bezoekers daarin te betrekken. Daarbij kocht de bezoeker een kopje koffie en betaalde hij er 2. Dit tegoed kon de eigenaar dan uitdelen aan iemand die geen geld bij zich had. Leuk toch!

Spaar je mee?

Iedereen mag bij zijn of haar behandeling een bedrag naar keuze sponsoren. We zeggen wel € 2,50 omdat dit makkelijk te noteren is, maar minder mag ook. Belangrijk is dat je weet, dat elk bedrag dat je geeft helemaal ten goede komt aan iemand die het echt nodig heeft. Zodra we 25 euro bij elkaar hebben gespaard, geven wij de Knippen+1 bon aan de Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen om weg te geven. Wij bepalen dus niet wie een bon krijgt. Wil je op een andere manier bijdragen aan knippen+1 neem dan contact met ons op.

Heb jij een Knippen+1 bon gekregen?

Via de Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen heb je een knippen+1 bon ontvangen. Je maakt een afspraak om te knippen via onze website of je belt met 06-19106859. Je hoeft niet te zeggen dat je een bon hebt, maar het mag wel. De bon is niet persoonsgebonden, dus je mag hem zelf gebruiken, voor je partner of je kind. Als je geknipt bent, kun je bij de kassa met de bon betalen.

Social media

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends!

Openingstijden

De Beautyloods