Hairextensions

Iedere vrouw droomt van lang en vol haar. Bij De Beautyloods kun je deze droom laten realiseren door middel van hairextensions. Wij gebruiken Weft hairextensions, ook wel haarmatten genoemd. De Weft hairextensions die wij plaatsen zijn gemaakt uit de hoogste kwaliteit haar, namelijk 100% menselijk Remy-kwaliteit haar. Remy-kwaliteit betekend dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen, hierdoor zal het haar niet knopen, is het zacht en voelt het glad aan. Ook is het makkelijk doorkambaar.

De Weft hairextensions worden bevestigd met kleine micro-ringen. In de ringen zit een siliconen laag waardoor je eigen haar niet beschadigd. De hairextensions worden geplaatst op twee tot drie plekken in het haar, hierdoor wordt het gewicht van de hairextensions verdeeld en kan je eigen haar niet afbreken. Sterker nog; je eigen haar wordt door gebruik van de hairextensions sterker en dikker. Dit komt doordat de hairextensions je eigen haar beschermen. Nog een bijkomend voordeel is dat de punten van je eigen haar minder snel slijten. 

Wil je weten of hairextensions ook bij jou past? Je bent altijd welkom in onze salon voor gratis en vrijblijvend advies. 

Voor hairextensions De Beautyloods
Na hairextensions De Beautyloods

Prijzen

Verlenging en verdikking

100 gram / voor fijn tot normaal haar
 • 45 cm € 415.00
 • 50 cm € 450.00
 • 55 cm € 475.00
 • 60 cm € 515.00

Verlenging en verdikking

150 gram / voor dik haar
 • 45 cm € 615.00
 • 50 cm € 670.00
 • 55 cm € 715.00
 • 60 cm € 765.00

Omhoog plaatsen

Per baan
 • Per baan €40.00
 • 100 gram €80.00
 • 150 gram €120.00
 • Klitten kosten €11.95

Let op: Annulering dient uiterlijk 24 uur van tevoren te worden doorgegeven bij wijzigingen of annulering binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.

Voor hairextensions De Beautyloods
Na hairextensions De Beautyloods

Veelgestelde vragen

De hairextensions krijgen geen voeding vanuit de hoofdhuid, daarom moeten de hairextensions goed verzorgd worden met de juiste, voedende producten. Wanneer de hairextensions niet goed verzorgd worden, kunnen ze na verloop van tijd droog aanvoelen en moeilijk doorkambaar zijn. Let op met producten die teveel fruitzuren bevatten. Deze kunnen de aanhechting (bonding) van de hairextensions aantasten, waardoor er losse haren verloren kunnen gaan. 

Borstel je haar minimaal twee keer per dag met een borstel speciaal voor hairextensions. Neem ook de hoofdhuid goed mee zodat het eigen plukje haar, waar de hairextension aan bevestigd is, ook klitvrij blijft. Merk je dat de hairextensions aan elkaar gaan zitten, trek ze dan voorzichtig uit elkaar om verdere klitvorming te voorkomen.

Nee, wanneer de hairextensions professioneel ingezet en verwijderd worden, zijn ze niet schadelijk voor je haar. 

Sterker nog; je eigen haar wordt door gebruik van de hairextensions sterker en dikker. Dit komt doordat de hairextensions je eigen haar beschermen. Nog een bijkomend voordeel is dat de punten van je eigen haar minder snel slijten. 

Wij adviseren om de hairextensions eens in de twee maanden door ons omhoog te laten plaatsen.

Ja, dat kan zeker! Je kunt alles met de hairextensions doen wat je met je eigen haar ook kunt doen.

Ja, dat is zeker mogelijk. We hebben al veel klanten met dun haar mogen helpen. We zetten de hairextensions met een speciale techniek zodat de aanhechting in je eigen haar niet zichtbaar is. 

De hairextensions zijn prima te kleuren. Mits je dit met de juiste producten laat doen. Ontkleuren (blonderen) en permanent raden wij af. De hairextensions zijn namelijk al eens ontkleurd in de fabriek om vervolgens weer in de juiste kleur te kunnen verven. 

Het is geen probleem om met je hairextensions in te zwemmen of naar de sauna te gaan.  We raden je dan wel aan om de extensions in te sprayen met een spray-conditioner en daarna in te vlechten. Chloor en zoutwater onttrekken vocht uit je eigen haar en de hairextensions. Borstel je haar daarom goed na het zwemmen en verzorg het dan met een voedende shampoo en conditioner. Gebruik op zonvakanties regelmatig een haarmasker en serum. Let goed op met zonnebrandproducten. Wanneer dit in aanraking komt met je hairextensions bestaat de kans dat deze verkleuren!

Het is geen probleem om je haar met de stijltang, krultang of andere stylingtool in model te brengen. We raden aan om een serum te gebruiken welke de haren beschermd tegen de warmte van deze apparaten. Wij adviseren de temperatuur van de stylingtools niet hoger te zetten dan 180 graden.

Om haarschade te voorkomen, moeten de hairextensions altijd door een professional verwijderd worden. De Beautyloods kan niet aansprakelijk gesteld worden voor hairextensions die bij een andere salon zijn verwijderd.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Training hairextensions

Heb jij je eigen salon en wil je graag hairextensions aanbieden? Meld je dan aan voor de training hairextensions. Na het behalen van de training ontvang je een certificaat en uiteraard geniet je van een heerlijke lunch. Meld je snel aan of lees hier meer over de trainingsdag. 

Social media

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends!

Openingstijden

De Beautyloods