Meet the team

De kapsters en beautyspecialistes van De Beautyloods zorgen er met veel plezier en passie voor dat je met een fris gevoel en een glimlach onze salon verlaat.
Je kunt eenvoudig online een afspraak met één van hen maken. Telefonisch of per e-mail is het natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken. Zien we je snel?

Esmée

Eigenaresse, allround kapster en gespecialiseerd in hairextensions en beauty

Werkzaam op: dinsdag ,woensdag , vrijdag , zaterdag

Nina

Allround kapster en gespecialiseerd in beauty

Werkzaam op: dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Sharon

Leerling

Werkzaam op: woensdag en vrijdag

Vacatures bij De Beautyloods

BBL stagiaire

Zet je eerste stappen naar een glansrijke kapperscarrière bij ons! Wij zoeken een enthousiaste BBL-stagiaire kapster die onder begeleiding van experts haar talent wil ontwikkelen. Een unieke kans om te leren, groeien en stralen in een bruisende salon. Solliciteer nu!

Allround kapster

Droom je van een dynamische carrière als allround kapster? Wij zoeken een gepassioneerde professional om ons team te versterken! Met ruimte voor creativiteit en groei, bieden we een stimulerende omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt laten schitteren. 

BOL stagiaire

Ben jij klaar om je passie voor haar te laten bloeien? Word onze nieuwe BOL-stagiaire kapster! Onder begeleiding van ervaren professionals leer je de fijne kneepjes van het vak in een levendige salonomgeving. Een unieke kans om te groeien in de wereld van haarstyling. Solliciteer vandaag nog!

Social media

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends!

Openingstijden

De Beautyloods